Deelname SoundMine 2024

Van 1 juli t/m 5 juli 2024 neem ik deel aan SoundMine 2024, een exclusieve intensieve cursus voor jongvolwassenen met een grenzeloze passie voor componeren en creëren. Gedurende vijf intensieve dagen, onder deskundige begeleiding van een gedreven team werken deelnemers toe naar een presentatie van hun eigen compositie.

2024 staat in het teken van componeren voor orkest, in samenwerking met Antwerp Symphony Orchestra, en gemengde en elektronische muziek. Aan het einde van de cursus is er een showcase, waarnaar een aantal werken worden geselecteerd om verder uit te werken. Deze stukken zullen op 28 mei 2025 in de Koningin Elisabethzaal ten gehore gebracht worden.

Deelname aan SoundMine is met dank aan het Han Lammers Fonds, die mij in februari een geldprijs uitreikte ter ondersteuning van mijn creatieve ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *